Chiro Stam

Algemene info

Dingen die je moet weten als je in onze Chiro zit!


Wie zijn wij

In 2002 zijn we ontstaan uit een fusie van 3 Mortselse chirogroepen: Luit, Lode en Bem. Wegens allerlei omstandigheden besloten wij 20 jaar geleden de handen in elkaar te slaan en tot hiertoe is dat een succesvolle zet gebleken. We zijn een gezellige groep. We streven naar een optimale sfeer en gezelligheid. Chiro Stam staat voor plezier, avontuur, vrienden, sport en spel en vooral '(st)ambiance'!


Wil je graag naar onze Chiro komen?

Je kan naar de Chiro komen vanaf het eerste leerjaar. Als je je kind wil inschrijven, mag je altijd een mailtje sturen naar. Vermeld hierin de volgende gegevens:

  • Naam kind
  • Geboortedatum kind
  • Telefoonnummer ouders

Momenteel moeten we jammer genoeg werken met een wachtlijst. Wil je weten of er een plekje vrij is? Stuur een mailtje naar de chiromail.


Waar kan je ons vinden?

Amedeus Stockmanslei 121
2640 Mortsel


Ziekenfonds

Van het lidgeld, kampgeld en weekendgeld kan een heel deel worden teruggetrokken via de mutualiteit. Vul in en laat dit ondertekenen door één van de groepsleiding. Dit kan je afgeven aan je mutualiteit om een terugbetaling aan te vragen.


Medische fiche

Hier vind je , die door elk lid moet worden ingevuld.

Wat is Chiro?

Chiro is leren leven en samenwerken met anderen. Op een kind- en jongerenvriendelijke manier trachten we in de Chiro mensen samen te brengen met in het achterhoofd de drie chirowaarden: gaarne zien, innerlijkheid en rechtvaardigheid.

Klinkt allemaal nogal stijf enzo en vele mensen die in de chiro hebben gezeten of erin zitten zullen er zelfs nog nooit van hebben gehoord. Maar als je er goed over nadenkt geven deze drie waarden wel een goed beeld wat we in wezen doen als we chiro beleven. En uiteindelijk is chiro wat je er zelf van maakt. En wij proberen er eerst en vooral met elkaar en onze leden enorm veel plezier te maken


Lidgeld & rekeningnummer

Het lidgeld bedraagt 45 euro. Het is belangrijk dat dit zo snel mogelijk gestort wordt op ons rekeningnummer.

Rekeningnummer: BE79 0013 8549 3133

Vormt het lidgeld of een andere betaling een probleem? Aarzel dan niet om ons te contacteren na een zondag of via .


Groepsleiding & VB'S

Groepsleiding:

  • Xander
  • Kidda
  • Robin

Volwassen begeleiders:

  • Annelies
  • Jeanne

Je kan ons altijd bereiken via .


Speelkledij

Wij verwachten van alle leden dat ze er iedere zondag staan in speelkledij. Voor Speelclubs en Bengels is enkel een T-shirt voldoende. Vanaf Rakwi is ook een rok of short verplicht.

Wat kan je bij onze Chiro kopen?
Wij verkopen op de Chiro nieuwe Stam-T-shirts aan 12,5 euro per stuk. Ook kan je bij ons tweedehands shorten en rokjes kopen.

Waar vind je de rest?
Nieuwe speelkledij, truien en nog veel andere Chirospullen kan je vinden in dé Chirowinkel: .


Chiro Stam Mortsel 2022
Amedeus Stockmanslei 121, 2640 Mortsel